Έχει παρατηρηθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται τα κρούσματα δηλητηριάσεων ή άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την κατανάλωση ακατάλληλων ή χαλασμένων τροφών. Αυτό είναι λογικό εφόσον οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν πιο εύκολα και γρήγορα τις τροφές που μένουν εκτεθειμένες εκτός ψυγείου, ή εκείνες που έχουν αποψυχθεί και ξαναψύχονται.
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.pronews.gr
Πηγή/Διαβάστε περισσότερα:https://www.pronews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου